Ovo je arhivska stranica. Povratak na aktualne stranice

Stekni svoj prvi certifikat besplatno!

Inicijativa Stekni svoj prvi Microsoftov certifikat namijenjena je darovitim i zainteresiranim učenicima završnih (četvrtih) razreda srednjih škola koji su u svom dosadašnjem informatičkom obrazovanju stekli primjenjiva stručna znanja. Plan je certificirati između 500 do 1000 učenika – besplatno!

Danas na informatičkom tržištu rada, uz formalno obrazovanje poslodavci sve više zahtijevaju i stručne, industrijski potvrđene certifikate.

Sudjelovanjem u ovoj inicijativi, još u srednjoj školi možete steći međunarodno prepoznatljiv certifikat kojim potvrđujete vaša znanja i IT vještine polaganjem jednog od dva ponuđena certifikacijska ispita. Oba MTA (Microsoft Technology Associate) certifikata pravi su izbor za početak uspješne IT karijere: oni su neovisni i o načinu školovanja i o zemlji u kojoj se steknu, a vrijede jednako u cijelom svijetu.

Više detalja o certifikatima i postupku certifikacije možete doznati na adresi http://mta.racunarstvo.hr te na predavanju koje organiziramo u srijedu na dolje navedenom mjestu.

 

 

Mjesto: Visoka škola za primijenjeno računarstvo

Vrijeme: srijeda, 28. ožujak 2012. u 13:15

Organizatori: Visoka škola za primijenjeno računarstvo, Microsoft

Lokacija: Ilica 242, Zagreb

Vidi veću kartu