Ovo je arhivska stranica. Povratak na aktualne stranice

Najava press-konferencije

Press-konferencija povodom otvaranja „Nacionalnog ICT tjedna“ održat će se u ponedjeljak8. travnja u 10:30 sati.

Poštovani kolege novinari,

Ovim putem Vas pozivamo na press-konferenciju povodom otvaranja „Nacionalnog ICT tjedna“, koja će se održati u ponedjeljak8. travnja 2013. g, u 10:30 sati u prostorijama Visoke škole za primijenjeno računarstvo „Algebra“, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske).

Na press-konferenciji će povodom otvaranja „Nacionalnog ICT tjedna“ o važnosti ICT industrije i ICT zanimanje te njenom utjecaju na gospodarstvo govoriti:

·         Hrvoje Balen, član Uprave Visokog učilišta Algebra
·         Tajana Barančić, poslovna savjetnica tvrtke Astra poslovni inžinjering i Dražen Oreščanin, predsjednik uprave tvrtke Poslovna inteligencija te član udruženja CISEx; osvrnut će se na rezultate analize vezane uz procjenu veličine softverskog tržišta u Hrvatskoj.
·         Nikola Nikšić, direktor operativnih poslova tvrtke Bisnode, koji će se referencirati na prikupljene podatke i istraživanje o ulozi informacijsko-komunikacijskih tehnologija promatranih iz perspektive utjecaja na produktivnosti korisnika ICT usluga
·         prof.dr.sc. Slavica Ćosović-Bajić, dekanica Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu koja će govoriti o važnost ulaganja u informatičku pismenost građana, te poticanje mladih na odabir ICT studija i zanimanja.

 

Hrvoje Balen, Vedran Mornar i Tomislav Vračić na lanjskoj najavnoj konferenciji za tisak

Hrvoje Balen, Vedran Mornar i Tomislav Vračić na lanjskoj najavnoj konferenciji za tisak