Ovo je arhivska stranica. Povratak na aktualne stranice

Tko vidi u EU fondovima spas a tko ni za EU nije dao glas

Fight Club na temu EU projekti: realnost vs iluzija održat će se u četvrtak, 18. travvnja u Art-kinu Grič. Ulaz na događanje je besplatan a sudionike uzbudljive debate očekuju i nagrade!

Progovoriti ćemo o stvarnom stanju i zabludama koje susrećemo vezano uz EU projekte i mogućnosti dobivanja sredstava. Otvorit ćemo najznačajnija pitanja na tu temu s ciljem educiranja javnosti uz zabavan karakter događanja i mogućnost interakcije publike u samoj diskusiji.

Okupili smo relevantne predstavnike za PRO i KONTRA stranu koji će doprinijeti kvalitetnoj i uzbudljivoj raspravi:

Fighteri na pro strani

  • Mislav Balković, Visoko učilište Algebra
  • Ivana Didak, Agencija za mobilnost i programe EU
  • Frane Šesnić, Razvojna agencija grada Zagreb

Fighteri na kontra strani

  • Marjan Bošnjak, Jedino Hrvatska
  • Ante Lauc, Akcija za bolju Hrvatsku
  • Ivan Pernar, Savez za promjene

Fight2

Za ‘fair play borbu’ pobrinut će se naš iskusni moderator Daniel Bilić , a publika će putem megafona postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u raspravi simboličnim bacanjem Fight Club antistress loptica.

 

Dobre i loše strane EU fondova, specifična znanja potrebna za kvalitetnu izradu i provedbu projekta, količina vremena koju oduzima priprema dokumentacije samo su neke od tema koje ćemo dotaknuti na Fight Clubu. Ne zaboravite pripremiti svoje mobitele i # (hashtags) jer ćete putem komentara na Twitter wallu imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje je osigurala Visoko učilište Algebra, sponzor 14. Fight Cluba!

 

Više o Fight Club-u:

Inovativan oblik panel diskusije koju je pokrenula udruga CROWD još 2007. raspravlja o aktualnim pitanjima iz raznih područja življenja.‘Borba’ se manifestira kroz sukob ideje koje zastupaju fighteri podijeljeni u tabore žestoko braneći svoju stranu. Uz eminentne goste koji ‘u ringu’ iznose svoje stavove publika na eventu ima vrlo važnu i aktivnu ulogu kroz glasno komentiranje, bacanje loptica… Osim edukativne funkcije, kao sasvim novi format, Fight Club ima svrhu i zabaviti sudionike, te nakon Fighta sve okupiti uz networking i druženje. Čitav događaj popratit će live stream na dnevnik.hr, 24sata televizija i portal 24sata, te twitter wall, a više informacija o ovim i bivšim Fight clubovima možete pronaći na www.fightclub.hr.