Ovo je arhivska stranica. Povratak na aktualne stranice

Koje vještine i znanja morate imati…

Tribina pod nazivom “Koje vještine i znanja morate imati, a što ćete (i od koga) steći prvim zaposlenjem” ponudila je studentima uvid u što današnji poslodavci očekuju od posloprimaca te što im daju zauzvrat.

tvz1

Redovita mjesečna tribina NetAkademijinog Centra za karijerno savjetovanje ovog mjeseca održat će se u iznimnom terminu 10. travnja, 2013. povodom Nacionalnog ICT tjedna. Zanimljiva tema dupkom je napunila Malu dvoranu TVZ-a u Konavoskoj 2.

tvz2

 

Tribina je namijenjena mladim studentima koji razmišljaju o IT karijeri, ali i svim nezaposlenima ili onima koji traže bolje radno mjesto. Tribina je dio redovnih mjesečnih okupljanja studenata TVZ-a koju vodi Vjeran Bušelić, viši predavač TVZ, voditelj Centra za karijerno savjetovanje NetAkademije, izvrstan poznavatelj stanja na hrvatskoj IT sceni, koji je po završetku aktivne IT karijere odlučio pomoći mladima da se što bolje snađu u izboru vlastitog IT puta.

tvz3

Svi koji planiraju karijeru unutar ICT-a u javnoj diskusiji mogli su saznati što današnji poslodavci podrazumijevaju da kandidati imaju i znaju te što im nude oni stupanjem u radni odnos. Ukratko: koga, zašto i možda najvažnije – kako?

Na sva ta pitanja odgovore su ponudili Ninoslav Čerkez, izvršni direktor u upravljanju kadrovima najveće hrvatske informatičke tvrtke IN2, koja je lani zaposlila više od četrdeset informatičara najrazličitijeg profila, dobitnik nagrade HR struke u 2011. za poseban inovativni doprinos u korištenju IT tehnologije i Davor Runje, osnivač i suvlasnik tvrtke Drap, najpoznatije agencije za poslovna rješenja na socijalnim mrežama, dobitnik međunarodne nagrade Effie 2010. za Facebook kampanju “Životinjsko carstvo”.