Prijavite se za Hacking Night 2015!

  • Pozivamo sve entuzijaste, zaljubljenike u računalstvo i stručnjake za informacijsku sigurnost da nam se pridruže i okušaju u timskom natjecanju u etičkom hakiranju

    Hacking Night
  • Natjecanje će se održati 23. listopada 2015. u Visokom učilištu Algebra u Zagrebu, s početkom u 18 sati i očekivanim trajanjem do ponoći

  • U sklopu natjecanja sudionike očekuju zanimljive nagrade te odlična zabava, natjecateljska atmosfera i cjelovečernja razmjena znanja, uz osiguranu pizzu i piće

Okupite svoj tim i okušajte se u etičnom hakiranju!

Pozivamo sve zaljubljenike u računalnu sigurnost, entuzijaste, studente, mlade te ozbiljne etične hakere, stručnjake za informacijsku sigurnost i računalne forenzičare da nam se pridruže na cjelovečernjem natjecanju koje nosi naziv – Hacking Night 2015. To je timsko natjecanje čija je svrha promovirati važnost informacijske sigurnosti, vještinu etičkog hakiranja te timski duh.

Natjecanje će se održati u petak, 23. listopada 2015. u Visokom učilištu Algebra, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice) u Zagrebu (lokacija), s početkom u 18 sati i očekivanim trajanjem do ponoći.

Natjecateljski timovi moraju biti sastavljeni od dva ili tri člana. Jedino što zasad kao tim trebate znati jest da svaki član tima mora imati vlastito računalo s instaliranim svim softverom za koji smatra da će biti potreban a morate ponijeti i sav dodatni hardver za koji smatrate da bi timu mogao dobro doći – sve ostale upute i pravila natjecanja saznat ćete na licu mjesta! 

Kako je bilo na jednom od prošlih natjecanja možete vidjeti u našem videu a još malo više informacija saznat ćete u našoj objavi za medije.

Prijavnica

Potrebno je ispuniti sva polja u obrascu.

Timovi se moraju prijaviti najkasnije do 22. listopada 2015. do ponoći (do kraja dana).

Ako nas želite kontaktirati s upitom, možete koristiti obrazac za kontakt ovdje.

Prijave za Hacking Night su zaključene.

Natjecanje je održano 23. listopada 2015. a više o tome kako je bilo možete saznati u ovoj vijesti.

Hacking Night, natjecanje u etičnom hakiranju, Visoko učilište Algebra organizira u sklopu inicijative eSkills for Jobs i Europskog mjeseca cybersigurnosti kojega u Hrvatskoj provodi HAKOM.